AW23 Trends

Efteråret/vinteren Trend 2023
Lad os tage et kig på hvilke taske trends der blev set på de forskellige runways under de mange AW23 modeshows. 
Når det kommer til håndtasketrends, er Prada altid værd at være opmærksom på, og tasker med top håndtag opstod som et nøgletema i Raf Simons og Miuccia Pradas efterår/vinter 2023 kollektion. Disse sofistikeret dame tasker blev også set i Ferragamo og Dior's runways.
Bucket bags blev set bland andet hos Givenchy og Hermès, helt simpelt i en farve, denne taske er med til at opgradere ens plain outfit til noget helt andet. 
Designere løftede også sløret for et væld af ildrøde tasker fra tuck-and-go-skuldertasker til clutches. Disse røde tasker blev blandt andet set på Gucci, Marni og Valentino's runways.
Hos Loewe, Victoria Beckham og Louis Vuitton denne sæson så vi flere chain bags. Om det var et kæde håndtag/strop eller et metallisk hardware tilbehør på tasken. 
Clutch tasken har taget et bagsæde i løbet af de sidste par år, men den vendte tilbage med et brag i år, mærker som Miu Miu og Versace lavede etuiet til nonchalant ved at bære dem under armen.
Har du ventet på at nogle af disse trends skulle komme tilbage, så du kan tage din vintage taske frem? eller er du på udkig efter en taske der trender lige nu?
Se udvalget af Kawaii Vintage tasker her.
Tilbage til blog